Comfort Collection: tijdloos & strak

VASCO ontwerpt toegankelijke designradiatoren voor jong publiek

De gloednieuwe radiatoren van de ‘Comfort Collection’ brengen het beste van twee werelden: inspirerend design en technologische innovatie. Voor deze budgetvriendelijke lijn stuurde VASCO, dé referentie in designradiatoren, enkele toonaangevende ontwerpen slim bij. Het resultaat zijn 5 tijdloze radiatoren, met horizontale en verticale buizen, op maat van jonge (ver)bouwers.

 

 

 

 

 

 

 

 


Om de groeiende vraag naar toegankelijke designoplossingen tegemoet te komen, ontwierp VASCO de ‘Comfort Collection’ – zonder in te boeten op de gekende kwaliteit of verrassende vormgeving van het merk.

De specialisten van VASCO baseerden zich op de meest toonaangevende ontwerpen. Daarbij werd elk model tot de essentie herleid, slim bijgestuurd en aantrekkelijk geprijsd. Met horizontale buizen voor de badkamer, of verticale buizen voor woonkamer, hal of keuken.

De lijnen Bathline en Vertiline delen een minimalistisch design. De radiatoren garanderen een hoge warmteafgifte en halen ook bij lagetemperatuursystemen een optimaal rendement. Andere troeven? Perfect om je handdoeken te drogen. Eenvoudig te installeren. Geschikt voor elke ruimte. Verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. En tijdloos mooi dankzij de modernste productietechnieken (KTL‐grondlaag om roestvorming te voorkomen, met poederlaklaag voor een egaal en reliëfvrij oppervlak).

BATHLINE, badkamer in balans
Als marktleider in badkamerradiatoren heeft VASCO heel wat knowhow in huis. Voor de Bathline-reeks vertrokken de designers van het idee van de perfecte badkamerradiator: een hoge warmteafgifte, gebruiksvriendelijk comfort én opvallende look. Het resultaat zijn allesbehalve standaardradiatoren, met secuur geplaatste horizontale buizen en verticale collectoren voor een uitgebalanceerd geheel.

• Bathline BC, krachtige blikvanger 
Deze stijlvolle radiator past perfect in een strakke, minimalistische badkamer. De uitgesproken vierkante buizen zorgen voor een krachtige uitstraling én contrasteren mooi met de ronde collectoren.

 

 

 

 

 • Bathline BA, ritmische rechthoeken
Dit ritmische karakter brengt in elke badkamer rust en comfort. De pure, architecturale vormgeving met rechthoekige buizen maakt dit model tijdloos. Ideaal ook voor lagetemperatuursystemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Bathline BK, ingekaderd comfort
Kleine ingrepen kunnen een wereld van verschil maken, dat bewijst deze radiator met ronde buizen. De vertrouwde D-profiel-collectoren zijn aan de boven- en onderzijde met elkaar verbonden en creëren een strak ruimtelijk kader.

 

 

 

 

 

 

 

 

VERTILINE, langgerekte lijnen

Dat verticale lijnen verfijning kunnen brengen, weet VASCO als geen ander. De Vertiline-radiatoren combineren eigentijdse elegantie met een brede toepassing – voor een sierlijke uitstraling in je keuken, hal, woonkamer of zelfs badkamer (met handige handdoekbeugels).

• Vertiline VC, rank en solide
Deze radiator verbindt de ronde horizontale collectoren aan de onder- en bovenzijde met stevige vierkante verwarmingsbuizen. Het resultaat is een ranke maar solide radiator. Met zijn snelle reactietijd zorgt Vertiline VC voor ongezien warmtecomfort.

 

 

 

 

 

 

 

 


• Vertiline CA, luchtige warmte
De opeenvolgende luchtstroken tussen de smalle vierkante buizen geven deze radiator een ritmiek die niet gaat vervelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische info

Bathline:
breedte 500 – 600 mm
hoogte 1.284 – 1.825 mm

Vertiline:
breedte 390 – 685 mm
hoogte 1.800 – 2.000 mm

Beschikbaar in kleuren RAL 9016 en M301

Richtprijzen vanaf 250 euro