Nieuwe websites voor Vasco en Vasco Group

Eindklanten en professionals krijgen nog meer inspiratie, informatie en ondersteuning

Radiatoren, Ventilatie, Vloerverwarming én Koeling een inspiratiewebsite voor Vasco en een corporate website voor Vasco Group. Hiermee profileert het bedrijf uit Dilsen-Stokkem (België) zich meer dan ooit als een internationale totaalaanbieder op het vlak van binnenklimaat. Nieuwe online tools zoals de Vasco product configurator bieden ondersteuning voor eindklant en installateur.

Vasco wil particulieren en professionals met de nieuwe website niet alleen informeren en inspireren, maar ook écht vooruithelpen. Daarom werd geïnvesteerd in handige support tools die het leven van eindklanten en installateurs een pak aangenamer maken:

Vasco Product Configurator voor radiatoren. Hiermee berekenen particulieren en professionals zelf hun Vasco-radiatoren op basis van parameters zoals de woonoppervlakte, isolatiegraad en leeftijd van de woning. De Vasco Product Configurator selecteert de radiatoren die de gevraagde warmteafgifte te leveren. Deze kunnen vervolgens verder geconfigureerd (model, kleur, accessoires) worden. Handig voor de eindklant: hij kan zijn volledig plan opslaan om achteraf te bespreken met een installateur.

Online Offerte tool.

Via deze calculator voor vloerverwarming en ventilatie helpt Vasco installateurs op weg naar het perfecte prijsvoorstel voor hun klanten.

Nog enkele toepassingen die het gebruiksgemak de hoogte in drijven, zijn de snelle ‘dealer locator’, de aparte omgevingen voor pers en professionelen en uiteraard de Vasco blog met tal van interessante artikels voor bouwers en verbouwers.

Digitale toonzaal

De nieuwe Vasco-website (www.vasco.eu) is een digitale toonzaal voor de eindklant. Alle productgroepen (radiatoren, vloerverwarming, ventilatie, verwarming en koeling) krijgen een prominente plek in de hoofdnavigatie. Naast technische informatie biedt de website een weelde aan inspiratie voor particulieren, met schermvullende sfeerbeelden, downloadbare brochures en geïntegreerde Youtube-filmpjes. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een dynamische online beleving, in lijn met het innovatieve karakter van Vasco.

Vasco-groep.eu

Met topmerken als Vasco, Brugman en Superia is Vasco Group een totaalaanbieder in binnenklimaat, van designradiatoren tot vloerverwarming, koeling en ventilatie. Het bedrijf, met diverse productievestigingen in België, Nederland en Polen, behoort bij de marktleiders in Europa en is de grootste producent van badkamerradiatoren in de Benelux. De nieuwe bedrijfswebsite (www.vasco-group.eu) vertelt het verhaal van deze Belgische onderneming met 650 werknemers, met aandacht voor kernwaarden zoals innovatie, duurzaamheid, en klantgerichtheid.De nieuwe site gidst de bezoeker op een uiterst vlotte manier doorheen de verschillende merken en productgroepen. Het mobielvriendelijke, responsive webdesign garandeert een optimale surfervaring vanop de meest uiteenlopende apparaten (desktop, laptop, tablet, smartphone). Een onmiskenbare troef is verder ook de nieuwe projectpagina met tientallen topreferenties uit binnen- en buitenland.

Voor meer info

Vasco I Valerie Witters (Marketing & Communication Officer BE, NL & UK)

Tel. +32 89 79 05 16 I Valerie.Witters@vasco.eu I www.vasco-group.eu