Paneelradiator Superia Central een extra troef voor de installateur

Soms maakt een detail een groot verschil. Neem nu de paneelradiatoren ‘Central’ en ‘Central Design’ in de Superia reeks. De Superia Central radiatoren danken hun naam aan de innovatieve, vaste middenaansluiting, die zowel voor een uniek design zorgt als het installatiecomfort verhoogt.

De Superia Central paneelradiator is ontwikkeld voor wie een radiator méér mag zijn dan een warmtebron. De onzichtbaar weggewerkte ventielbuis zorgt samen met de slimme, vaste middenaansluiting voor een mooi gesloten eenheid en straalt naast warmte een echte harmonie uit. De radiator is verkrijgbaar met een geribde voorplaat (Central) en vlakke voorplaat (Central Design), beide afgewerkt met een rooster en zijbekledingen, voor een strak en evenwichtig geheel.

Maar ook aan de installateur is gedacht. De doordachte ontwikkeling met vaste middenaansluiting zorgt voor meer flexibiliteit, installatiegemak en een supersnelle montage, ook na de afwerking van de nieuwbouw of renovatie:

Maximale flexibiliteit: Dankzij de vaste middenaansluiting biedt de Superia Central niet alleen een efficiënte watertoevoer, maar kan hij ook na de plaatsing van de leidingen gemonteerd worden.

Meteen aan de slag: de radiator wordt standaard geleverd met een volledige montageset, met inbegrip van ophangbeugels, blindstop, ontluchter, aftapper en ventielinsert.

Supersnelle montage: de Central Design wordt bevestigd met behulp van een onzichtbare Fix-Matic beugel. Een handig kliksysteem zet de radiator in een handomdraai vast.

De Superia Central radiatoren zijn bovendien perfect geschikt voor lage temperatuursystemen en garanderen een snelle opwarming. De Superia Central werd op kwaliteit tot in het kleinste detail getest en goedgekeurd door het HLK instituut in Stuttgart (Duitsland), met 10 jaar garantie.

 

www.superia.be
Superia is een merk van kwalitatieve paneelradiatoren, behorend tot Vasco Group. VASCO biedt een uitgebreid assortiment van verwarmings- en ventilatieoplossingen aan over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Voor decoratieve designradiatoren zijn Vasco en Thermic de absolute referenties in de Benelux en de omringende buurlanden. De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België, Brugman in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Vasco vloerverwarming wordt enkel in België verkocht. Daarnaast legt Vasco zich ook toe op energiezuinige en fluisterstille ventilatiesystemen. Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen, België. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco Group telt ongeveer 640 medewerkers en behoort tot de bedrijvengroep Vaessen Industries.