Terug in de tijd met Vasco Vintage

Alles komt terug. Ook in het interieur. Voor de liefhebbers van ‘retro’ en ‘vintage’ lanceert radiatorproducent Vasco uit Dilsen twee nieuwkomers die zo uit de sixties lijken weggeplukt. De stoere présence en hoge warmteafgifte maken deze kolomradiatoren vooral geschikt voor grotere ruimtes.

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met heimwee terugdenkt aan een ouderwets design, maar dat het helaas niet verenigbaar is met hedendaagse noden? Vasco bewijst dat het wel kan en gaat met zijn Vintage kolomradiator terug naar de roots. Aangeboden in twee modellen, type 50 en type 90, waarbij het cijfer staat voor het aantal millimeters tussen de kolommen.

De warme gloed van nostalgie

Voor wie de ruimte heeft en houdt van authenticiteit met een vleugje nostalgie, zal de Vintage zeker in de smaak vallen”, weet Dirk Van Lier, marketing manager van Vasco. “Naast diverse kleuren is hij verkrijgbaar in een unieke transparante coating: het soort ‘naakte’ staal dat prima staat in een industriële loft of atelier, grote keuken of badkamer. Een klassieke uitstraling die perfect combineert met een hedendaags modern interieur

De Vintage radiatoren zijn gemaakt van staal en kunnen zowel tegen de wand als op de vloer geplaatst worden. Door hun natuurlijk hoge warmteafgifte zijn deze radiatoren ook uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en elke gangbare warmtebron.

Vasco liet zich afgelopen jaar vooral opmerken als prijzenkaper voor zijn strakke designradiatoren. Van Lier: “Innovatief design is niet beperkt tot wat we als ‘modern’ ervaren. Soms grijp je terug naar het verleden. Er gaat nu eenmaal een tijdje overheen, voordat je tot het besef komt dat sommige dingen eigenlijk tijdloos zijn.

Richtprijs: vanaf € 250 (excl BTW)

Over Vasco - www.vasco.be

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en internationale prijzen op. Vasco is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.

Vasco maakt deel uit van The Heating Company, dat een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogstaande verwarmingsproducten aanbiedt onder de merken Vasco, Brugman, Dura, Superia, Thermic en Thor. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dilsen, België. Verder is Vasco een betrouwbare partner op het vlak van vloerverwarming en ventilatie.