Vasco lanceert FlatLine collectie: hoge warmteafgifte in een strak design

Vier jaar na de lancering van de Vasco FlatLine, één van de best verkochte paneelradiators in de Benelux, zet Vasco een volgende stap in dit succesverhaal met de FlatLine Collectie. Deze collectie bevat naast de bekende FlatLine ook de verticale Flat-V-Line en de Flat-Plint-Line. Beide nieuwe radiatoren hebben unieke troeven die de collectie compleet maken. Uiterst flexibel dankzij de vele aansluitingsmogelijkheden, een degelijke afwerking met de bekende S600 structuurlak en voorzien van bijpassende handdoekbeugels voor badkamers of keukens.

De veelzijdige: Vasco FlatLine (horizontaal)

Dankzij de 8 aansluitingen is de FlatLine universeel aansluitbaar. De unieke middenaansluiting laat daarbij toe om de radiator tot in de grootste precisie te bevestigen. En omdat de vlakke voorplaat rechtstreeks in contact staat met de waterkanalen van de radiator, wordt de warmte onmiddellijk vrijgegeven en gaat het rendement de hoogte in. Dankzij een watervoerende voorplaat werkt deze horizontale versie ook op lage temperaturen.

Naargelang de gewenste warmteafgifte is FlatLine verkrijgbaar in 3 dieptematen: 69 mm, 102 mm en 163 mm. De vergrendelbare console zorgt voor een gemakkelijke en veilige installatie. Bovendien wordt de FlatLine geleverd met een geïntegreerd ventiel.

Prijs: vanaf € 118

Afmetingen: breedte van 400 tot 3000 mm en hoogte van 300 tot 900 mm

De krachtpatser: Vasco Flat-V-Line (verticaal)

De verticale paneelradiator met vlakke voorplaat straalt dezelfde mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek uit, naast een enorme warmteafgifte tot 3251 Watt. Met 6 aansluitingen en de unieke vaste middenaansluiting kan hij aangesloten worden op de 2x3/4” (euroconus) middenaansluiting onderaan of de 18 - aansluiting 2x1/2”. De bovenste aansluitingen zijn voor de plaatsing van de ontluchter.

Prijs: vanaf € 412

Afmetingen: breedte van 400 tot 800 mm en hoogte van 1600 tot 2200 mm

De discrete: Vasco Flat-Plint-Line (plint)

Perfect voor grote raampartijen, zowel voor wand- als vloermontage: de Vasco Flat-Plint-Line is de horizontale plint-paneelradiator met een decoratieve vlakke voorplaat, zijbekledingen en design lijnrooster. Dankzij de 8 aansluitingen is ook deze variant universeel aansluitbaar, ongeacht het type en de lengte.

Prijs: vanaf € 171

Afmetingen: breedte van 1000 tot 3000 mm en hoogte 200 mm

Kleur

De volledige FlatLine Collectie is enkel verkrijgbaar in de S600, een wit fijne structuurlak.

Accessoires

Voor elk van de radiatoren in de FlatLine collectie biedt Vasco een uitgebreid assortiment aan accessoires in chroom. Voor zowel badkamers als keukens zijn er bijpassende handdoekbeugels die zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Andere accessoires zijn onderblokken in chroom en designthermostaatkoppen in wit of chroom.

Prijzen:

  • Handdoekbeugel: vanaf € 94
  • Thermostaatkop wit: € 29
  • Thermostaatkop chroom: € 39
  • Onderblok: € 95