Vasco linkt verleden en toekomst met nieuwe Ritmo-radiator

Vasco linkt verleden en toekomst met nieuwe Ritmo-radiator

Comfortabele verwarmingstopper in ritmisch retrojasje

Heb je soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd? Je kent ze wel: de gietijzeren radiatoren die zowel moderne lofts als klassieke herenhuizen net dat beetje extra cachet gaven. Vasco neemt je met de nieuwe Ritmo-radiator voor een stuk mee terug in de tijd. Het authentieke karakter betekent niet dat je moet inboeten aan warmtecomfort, want de Ritmo zorgt in elke woonst voor een uitstekende warmtestraling.

De gietijzeren radiatoren van weleer zijn alom gekend vanwege hun robuuste karakter. Met de introductie van Ritmo bewijst Vasco dat moderniteit niet noodzakelijk ten koste hoeft te gaan van authenticiteit. Dankzij de strakke ritmische lijnen en zachte rondingen herinnert de Ritmo aan de kolomradiatoren van vroeger. Toch zijn het onmiskenbaar hedendaagse radiatoren die een hoog warmtecomfort garanderen.

Energiezuinig verwarmen op lage temperatuur

Dankzij zijn forse afmetingen garandeert de Ritmo ook qua warmteafgifte uitstekende resultaten. Heb je heel grote en hoge ruimtes in huis? De Ritmo verwarmt probleemloos alle hoekjes van de kamer. En ook verwarmen op een lage, energiezuinige verwarmingstemperatuur is perfect mogelijk. De Ritmo is daarom zowel interessant voor bestaande woningen, grondige energetische renovaties  als voor nieuwbouw.

Verticaal en horizontaal

Met hun karakteristieke retro-uitstraling zijn deze kolomradiatoren beschikbaar in twee, drie of vier kolommen voor extra warmteafgiftecapaciteit. De verticale variant is beschikbaar in de hoogtes 1500, 1800, 2000 en 2200 millimeter, met zes tot zestien elementen. Woon je in een stijlvol herenhuis met hoge plafonds? Dan is deze verticale versie van de Ritmo ongetwijfeld een goede keuze voor je interieur.

De Ritmo-collectie is een schijnbaar eenvoudige collectie die in elk interieur thuishoort. Of je nu in een moderne loft of in een meer klassiek of zelfs landelijk huis woont: de Ritmo past perfect in de stijl van je interieur. De Ritmo is in twee kleuren beschikbaar: puur wit of trendy zwart. Dat biedt nog net iets meer mogelijkheden op vlak van design.

De horizontale Ritmo is verkrijgbaar in de hoogtes 300, 400, 500, 600 en 900 millimeter, met tien tot veertig elementen. Uniek voor de horizontale versie, is de montage met vrijstaande standvoet. Zo kan de Ritmo helemaal vrijstaand opgesteld worden, bijvoorbeeld voor een grote raampartij.

Onderhoudsgemak

Dankzij de brede openingen is de Ritmo erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk proper te houden. Een interessante eigenschap voor wie bijvoorbeeld last heeft van een stofallergie. Voor extra comfort én handdoekdroogfunctie is de Ritmo-collectie verkrijgbaar met een handdoekbeugel in chroom om je handdoeken makkelijk te drogen.

 

 


Over Vasco Group
Vasco Group uit Dilsen (BE) biedt een uitgebreid assortiment van slimme, innovatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling voor een optimaal binnenklimaat. Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en internationaal bekroonde designradiatoren die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit. De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België en Brugman in Duitsland, Frankrijk, Polen en Nederland. Naast radiatoren is Vasco ook een belangrijke speler op het vlak van ventilatie en vloerverwarming.

Uniek is dat de radiatoren van Vasco worden gewaarborgd met een kwaliteitsgarantie voor een termijn van 10 jaar op waterdichtheid en lak. De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ca. 600 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Voor meer info
Vasco Group I Sara Amijs (Marketing & Communication Officer BE, NL & UK)
Tel. +32 89 79 05 53 I sara.amijs@vasco.eu I www.vasco-group.eu I www.vasco.eu

RCA I Beatrijs Wouters | Tel. +32 11 590 590 I beatrijs.wouters@rca.be I www.rcapress.be