Vasco: slimme klimaatsystemen onder één dak

Nieuwe duurzame oplossingen voor een optimaal binnenklimaat op ISH

Het thema van de internationale vakbeurs ISH (13-17 maart, Messe Frankfurt) is Vasco op het lijf geschreven: oplossingen voor de toekomst. Met energiezuinige convectie, een compact ventilatiesysteem en een warmtepompradiator om te koelen verlegt Vasco opnieuw grenzen binnen zijn duurzame ambities. Daarbij krijgen architecten en projectontwikkelaars toekomstbestendige antwoorden aangereikt die technologie én design samenbrengen. Op stand C19 in hal 12 laat Vasco alle professionals zien dan het meer dan ooit thuis is in slimme totaaloplossingen voor een optimaal binnenklimaat, van producten tot services.

De focus van ISH ligt op oplossingen voor een duurzame toekomst. Binnen dat thema zijn energiezekerheid, hernieuwbare energie en intelligent energiebeheer belangrijke sleutelwoorden. Meer dan ooit reikt Vasco professionals een totaalpakket aan met slimme oplossingen voor een optimaal binnenklimaat.

Drie innovaties op ISH: energiezuinige convectie, compacte ventilatie & warmtepompradiator

• Met een gloednieuwe productgroep biedt Vasco een extra oplossing om energiezuinig te verwarmen, te koelen en te ventileren. Dit innovatieve convectiesysteem combineert verfijnde esthetiek met maximale functionaliteit, voor een technische én visueel aantrekkelijke oplossing. Dankzij de ruime keuze aan modellen en afmetingen staat de nieuwe productreeks van Vasco geen enkel creatief ontwerp in de weg. Dit type convectie leent zich bij uitstek voor toepassing in het lagetemperatuurbereik en laat zich perfect combineren met warmtepompen – een duurzaam vervolg op de warmtepompradiator Vasco Elia die als eerste lagetemperatuursysteem gelanceerd werd.

• Daarnaast brengt Vasco een vernieuwend ventilatiesysteem op de markt, voor een optimaal binnenklimaat in beperkte woonoppervlaktes zoals serviceflats, appartementen, studio’s of kleine woningen. De uiterst compacte en fluisterstille oplossing staat garant voor een gezonde leefomgeving.

• Met Vasco Elia kan je koelen en verwarmen! Deze warmtepompradiator werkt optimaal met de lage aanvoertemperatuur van een warmtepomp. De axiale ventilatoren, die direct onder het rooster zitten, zorgen voor een optimaal binnenklimaat door snel en efficiënt warme of koude lucht in een ruimte te verspreiden. Dankzij de temperatuursensor zullen de ventilatoren sneller of langzamer draaien wanneer nodig. Daarnaast wordt deze compacte warmtepompradiator ook ‘stekkerklaar’ geleverd: monteren, aansluiten op het stroomnetwerk en klaar.

Vaste duurzame waarden

Op de Vasco-stand kunnen professionals ook kennismaken met bestaande succesvolle producten van Vasco, binnen alle productgroepen en merken: radiatoren, ventilatie, vloerverwarming, koeling en warmtepompen. Dat vertaalt zich concreet onder meer naar een assortiment elektrische radiatoren, ventilo-convectoren om te verwarmen en koelen, duurzame innovaties zoals de warmtepompradiator Elia die je kan aansluiten op warmtepompen of de laatste generatie ventilatie-units DX en stille luchtkanalen Easy Flow. Samen met de kwalitatieve oplossingen voor een gezond binnenklimaat kunnen installateurs ook kennismaken met de uitgebreide service rond ventilatie en vloerverwarming.

Over Vasco – www.vasco.eu
Vasco Group uit Dilsen (BE) biedt slimme oplossingen voor comfortabel wonen en klimaatvriendelijk leven: van verwarming en vloerverwarming over ventilatie tot koeling en warmtepompen – zowel systemen als services. Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige totaaloplossingen die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit. De productiebedrijven bevinden zich in België en Polen. Vasco Group telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.


Voor meer info

Vasco I Sara Amijs (Marketing & Communication Officer) | sara.amijs@vasco.eu

RCA I Kirsten Van de Werf I +32 492 12 77 54 I kirsten@rca.be I www.rcapress.be