VASCO Superia Central Line met centrale middenaansluiting

Verwarmingskunst met een grote V, dat is wat Vasco nastreeft in elke vernieuwing. Een mooi voorbeeld is de nieuwe Central Line van het merk Superia, de eerste paneelradiator met een centrale middenaansluiting en de enige met een vlakke voorplaat met horizontale lijnen. Innovatieve ingrepen, die zorgen voor een nieuw design én montagegemak.

Naast de functie van warmtebron moet een radiator vandaag ook goed passen in het interieur. Daarom ontwerpen de designers en technici van VASCO geregeld nieuwe types die inspelen op de tijdsgeest, of zelfs nieuwe trends zetten. Zo is de Superia Central uitgesproken voor designliefhebbers ontwikkeld, voor wie een radiator meer mag zijn dan een warmtebron.

Design uit één stuk

Bart Berton, Sales Manager van Superia: “De vaste middenaansluiting van de Superia Central en Central Design is een primeur bij onze paneelradiatoren. De ventielbuis is daarbij onzichtbaar weggewerkt. Bovendien zijn dit de enige modellen met een vlakke voorplaat met horizontale lijnen. Zo krijg een aparte, mooi gesloten uitstraling als geheel en een stijlvolle discretie. Dat bedoelen we met een ‘meerwaarde vormen in het interieur’: hedendaags cv-comfort koppelen aan design, presteren én charmeren. ”

 

 

Dankzij de middenaansluiting kan de radiator bovendien gemakkelijker geïnstalleerd worden, zowel tijdens als na de plaatsing van de leidingen, bij nieuwbouw of renovatie. De radiator wordt eveneens supersnel en simpel geklikt in een handige, onzichtbare Fix-Matic beugel en is standaard geleverd met een volledige montageset, zoals de ophangbeugels, blindstop, ontluchter, aftapper en ventielinsert.

Installatiecomfort

Er zijn twee varianten beschikbaar: de Superia Central en de Superia Central Design. Het verschil zit in de voorplaat: die is ofwel geribd (Central) ofwel vlak (Central Design). Beide uitvoeringen zijn afgewerkt met een rooster en zijbekledingen.

Kortom, de Superia Central paneelradiator is alweer een voorbeeld van hedendaags warmtecomfort in een oogstrelend jasje. Zelfs de installateur plukt de vruchten van het vooruitstrevende concept. De Superia Central werd op kwaliteit tot in het kleinste detail getest en goedgekeurd door het HLK instituut in Stuttgart (Duitsland), met 10 jaar garantie.

 

 

 

 

 

 

 

De troeven op een rij

• Supersnelle montage, ook na de afwerking dankzij de nieuwe vaste middenaansluiting

• Tevens universeel aansluitbaar: 6 aansluitingen

• Vlakke voorplaat met horizontale lijnen

• Makkelijke montage door onzichtbare Fix-Matic beugel

• Standaard geleverd met volledige montageset, ontluchter, blindstop, ventielinsert en design aftapper

• Getest en goedgekeurd door het HLK instituut in Stuttgart

• Snelle opwarming

www.superia.be

Superia is een merk van kwalitatieve paneelradiatoren, behorend tot Vasco Group. VASCO biedt een uitgebreid assortiment van verwarmings- en ventilatieoplossingen aan over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Voor decoratieve designradiatoren zijn Vasco en Thermic de absolute referenties in de Benelux en de omringende buurlanden. De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België, Brugman in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Vasco vloerverwarming wordt enkel in België verkocht. Daarnaast legt Vasco zich ook toe op energiezuinige en fluisterstille ventilatiesystemen. Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen, België. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco Group telt ongeveer 640 medewerkers en behoort tot de bedrijvengroep Vaessen Industries.