Vasco trekt filosofie door in nieuwe website

Dat Vasco niet alleen een vernieuwer is in radiatordesign, bewijst het bedrijf met zijn gloednieuwe website. Samen met designpartner Studio Segers en ontwikkelaar Tabeoka werd gezorgd voor een fris ontwerp met een aantrekkelijke en vooral gebruiksvriendelijke ervaring. “Een nieuw en onmisbaar instrument voor elk van onze doelgroepen”, klinkt het.

Het is geen toeval dat Vasco huisdesigner Studio Segers bij het project betrok. Als veelvuldig prijzenwinnaar zijn zij als geen ander vertrouwd met de Vasco filosofie, die staat voor sterke prestaties, een oogstrelend design én gebruiksgemak. Voor de technische kant werd een beroep gedaan op het bureau Tabeoka, eveneens een bekende naam in webontwikkeling.

De nieuwe website mikt op zowel particulieren, installateurs als architecten. Marketing manager Dirk Van Lier: “Of je nu algemene of technische informatie zoekt, je zal vinden wat je wil weten over radiatoren, ventilatie en vloerverwarming. Anderzijds willen we zelf ook bijleren. Als bedrijf is je online aanwezigheid allang geen eenrichtingsverkeer meer. In dialoog met de klant willen we onze producten en dienstverlening steeds beter maken. De nieuwe website is alvast een eerste stap in die richting.”

Een blikvanger op de site is alvast de ‘toepassingsselector’ binnen elke productgroep. Die laat in geen tijd zien welk product het meest geschikt is voor welke omgeving of behoefte. De productinformatie is onmiddellijk beschikbaar, volledig en downloadbaar. Tot slot kunnen bezoekers op elk moment van het navigeren plaatselijke Vasco dealers vinden. De site wordt de komende weken beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Over Vasco - www.vasco.be
Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en internationale prijzen op. Vasco is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.

Vasco maakt deel uit van The Heating Company, dat een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogstaande verwarmingsproducten aanbiedt onder de merken Vasco, Brugman, Dura, Superia, Thermic en Thor. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dilsen, België.

Verder is Vasco een betrouwbare partner op het vlak van vloerverwarming en ventilatie.