Vasco zet haar merkambassadeurs in de kijker

Ruim 500 medewerkers nemen deel aan tweede editie van International Vasco Day

Hoe kunnen we onze toekomst samen nog mooier vormgeven? Dat is de insteek van de tweede Vasco Day die simultaan loopt in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen en Italië. Als specialist in duurzame en energie-efficiënte oplossingen voor een optimaal binnenklimaat zet Vasco haar merkambassadeurs vandaag extra in de kijker. Een jaarlijkse traditie, met een symbolische datum, want 17 mei 2018 werd Vasco succesvol opgenomen in de Arbonia Group.

Na een eerste online corona-editie vorig jaar, komen Vasco-medewerkers nu voor het tweede jaar op 17 mei samen – dit keer in het echt. Om samen terug te blikken op het voorbije jaar, de lijnen uit te zetten voor de toekomst én te genieten van de fijne sfeer onder collega’s.

CEO Christian Schmitz-Eckert bedankte op deze Vasco Day alle Vasco-medewerkers voor hun onmiskenbare bijdrage in het succesverhaal van sterk merk Vasco. Zijn toespraak werd live uitgezonden vanuit het hoofdkantoor in Dilsen, waarna elk land de Vasco Day verder invulde met een informeel programma onder collega’s.

CEO Christian Schmitz-Eckert: “Vasco is bekend om haar designradiatoren, maar tegelijk zijn we zoveel meer dan dat. Zo zijn we vandaag een toppartner in duurzame en energie-efficiënte oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. En daarin spelen jullie, onze merkambassadeurs, een grote rol. Alle medewerkers maken deel uit van dezelfde Vasco-familie die het verschil wil maken in een veranderende sector. Ik kijk ernaar uit om in eenzelfde constructieve sfeer nog tal van innovatieve oplossingen in de markt te zetten.”
“Binnen onze marktambities willen we de verwachtingen van de consument overtreffen én die van onze werknemers. We hopen de Vasco-familie verder te kunnen uitbreiden met collega’s die hier graag werken en elkaar inspireren”, aldus nog Schmitz-Eckert.

Tijdens de International Vasco Day deelden tal van medewerkers hun persoonlijke Vasco-ervaringen in een filmpje. Zin om zelf ook uit te groeien tot Vasco-merkambassadeur? Check de openstaande vacatures via www.vasco.eu.

Voor meer info
Vasco I Sara Amijs ​ (Marketing & Communication Officer) | sara.amijs@vasco.eu
​RCA I Kirsten Van de Werf I +32 492 12 77 54 I kirsten@rca.be I www.rcapress.be