Voordelig warm water in huis met de Vica Sani van Vasco

Tot 300 euro subsidies voor energie-efficiënte warmtepompboiler

Met de Vica Sani 300 (Air Intern) heeft Vasco een duurzame én kant-en-klare oplossing in huis voor de productie van sanitair warm water. Dankzij zijn energie-efficiëntie komt deze warmtepompboiler bovendien in aanmerking voor een subsidiebedrag tot 300 euro in Vlaanderen. Handig voor wie zijn oude traditionele boiler op gas of elektriciteit wil vervangen, of voor een nieuwbouw staat.

Deze energie-efficiënte alleskunner heeft een buffervat van 258 liter. Zo is er altijd warm water in huis voor koken, handen wassen, poetsen, douchen of baden. De behuizing kreeg een dikke laag isolatie, zodat er nauwelijks warmte verloren gaat. In combinatie met de efficiënte warmtepomptechnologie behaalt de Vica Sani de hoogste energieklasse.

Andere grote troef is de makkelijke montage, zonder breekwerken. De warmtepompboiler laat zich met zijn ‘plug & play’ gemakkelijk installeren in een kelder of technische ruimte: bestaande boiler ontkoppelen, de Vasco Vica Sani installeren, aan- en afvoer aansluiten op de buitenlucht, het toestel aansluiten op het stroomnetwerk en de installatie is klaar voor gebruik.

Het systeem is met een inzetbaarheid tot -10°C bovendien perfect afgestemd op de Belgische weersomstandigheden. De geïntegreerde warmtewisselaar maakt ook de combinatie met thermische zonnepanelen mogelijk. Verder is de warmtepomp – om het risico op legionellabesmetting uit te sluiten – uitgerust met een elektrische weerstand die automatisch in werking treedt als het water onder een bepaalde minimumtemperatuur zakt.

Over Vasco – www.vasco.eu ​
Vasco Group uit Dilsen (BE) biedt een uitgebreid assortiment van innovatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling voor een optimaal binnenklimaat. Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en internationaal bekroonde designradiatoren die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit. De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België en Brugman in Duitsland, Frankrijk, Polen en Nederland. Naast radiatoren is Vasco ook een belangrijke speler op het vlak van ventilatie en vloerverwarming. Vasco-radiatoren worden gewaarborgd met een kwaliteitsgarantie voor een termijn van 10 jaar op waterdichtheid en lak. De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Voor meer info
Vasco I Sara Amijs ​ (Marketing & Communication Officer) | sara.amijs@vasco.eu
RCA I Kirsten Van de Werf I +32 492 12 77 54 I kirsten@rca.be I www.rcapress.be