Warmte in een strak en betaalbaar design

Vasco lanceert FlatLine collectie

Een van de belangrijkste beslissingen bij het bouwen of verbouwen is het kiezen van je warmtesysteem. Ga je voor radiatoren, dan kan je vandaag perfect een passend design combineren met een hoge warmteafgifte. Zoals producent Vasco aantoont met een nieuw concept. De FlatLine collectie bestaat uit een reeks paneelradiatoren die qua design herleid zijn tot de essentie, maar wél toekomstgericht zijn door de innovatieve warmtetechnologie. En daardoor ook budgetvriendelijk.

De Vasco FlatLine collectie dankt zijn pure look aan de vlakke voorplaat en afwerking met een hoogwaardige, witte structuurlak de S600 (FlatLine kleur). Strak design zonder franjes dus, en daarbij kan een radiator uit deze collectie uiterst flexibel ingezet worden als horizontaal, verticaal of plintmodel. Voor de badkamer of keuken zijn er ook bijpassende handdoekbeugels verkrijgbaar.

Flexibiliteit troef

Deze collectie bestaat uit drie modellen: Vasco FlatLine (horizontale paneelradiator), Vasco Flat-V-Line (verticale paneelradiator) en Vasco Flat-Plint-Line (plint-paneelradiator). Alle drie hebben ze tussen de zes en acht aansluitingen, waardoor je de radiator vrijwel overal kan plaatsen, bovendien met de grootste precisie dankzij de unieke middenaansluitingen. De installateur weet daar wel raad mee.

Elk type heeft zijn specifieke troeven. Zo kan de horizontale Vasco FlatLine dankzij een watervoerende voorplaat ook op lage temperaturen werken. Deze voorplaat staat rechtstreeks in contact staat met de waterkanalen van de radiator, waardoor de warmte onmiddellijk vrijgegeven wordt en het rendement de hoogte in gaat.

Prijs: vanaf € 118

Afmetingen: breedte van 400 tot 3000 mm en hoogte van 300 tot 900 mm

De verticale Vasco Flat-V-Line met vlakke voorplaat straalt dezelfde mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek uit, naast een enorme warmteafgifte tot 3251 Watt.

Prijs: vanaf € 412

Afmetingen: breedte van 400 tot 800 mm en hoogte van 1600 tot 2200 mm

Perfect voor grote raampartijen, zowel voor wand- als vloermontage, is dan weer de Vasco Flat-Plint-Line, een horizontale plint-paneelradiator met een decoratieve vlakke voorplaat, zijbekledingen en design lijnrooster.

Prijs: vanaf € 171

Afmetingen: breedte van 1000 tot 3000 mm en hoogte 200 mm

Accessoires

Voor elk van de radiatoren in de FlatLine collectie biedt Vasco een uitgebreid assortiment aan accessoires in chroom. Voor zowel badkamers als keukens zijn er bijpassende handdoekbeugels die zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Andere accessoires zijn onderblokken in chroom en designthermostaatkoppen in wit of chroom.

Prijzen:

  • Handdoekbeugel: vanaf € 94
  • Thermostaatkop wit: € 29
  • Thermostaatkop chroom: € 39
  • Onderblok: € 95